Groepscursus  'Eindelijk Slapen!'

 

  • Heb je al veel naar het plafond liggen staren?

  • Word je regelmatig wakker?

  • Slaap je kort, ook al neem je voldoende tijd?

  • Voel jij je niet uitgeslapen wanneer je 's morgens wakker wordt?

  • Lig je te piekeren in bed?

 

Volg dan de cursus Eindelijk slapen!

In deze cursus neem ik je mee op de reis van goed leren slapen. Aan het einde van deze cursus ben je in staat om goed te begrijpen waarom je soms niet slaapt, waar je aan kan werken. Je leert oefeningen om meer tot ontspanning te komen, zowel overdag als in je bed, maar we pakken ook je brein mee. Hoe ga je om met slecht slapen en onhandig slaapgedrag. De hele cursus zit vol met interactieve oefeningen maar ook eindigen we elke les in rust en ontspanning, zodat jij na elke cursusbijeenkomst;

  • ontspannen naar huis gaat.

  • vol met inspiratie en kennis

  • gaat ontdekken dat slapen best heel leuk en ontspannen kan zijn

  • daarnaast kun je eindelijk vrijuit praten over slaapproblemen met een groep die je begrijpt. Die in hetzelfde schuitje zit.

We houden de groepjes klein, maximaal 5 deelnemers, zodat iedereen de kans heeft om tijdens de les voldoende vragen te stellen, er ruimte is voor interactie onderling en iedereen in rust kan oefenen.

Voor wie?

Deze cursus is gericht op de volwassen doelgroep met in- of doorslaap problemen of met klachten dat hij of zij te vroeg wakker is. Pubers en kinderen hebben namelijk een andere aanpak nodig en komen daarom voor deze cursus niet in aanmerking.

( wel zijn ze van harte welkom bij de individuele therapie)

Heb je bijzondere ziektebeelden of slaapziekten, neem dan eerst even contact op met Bea.

Die kijkt dan of je mee zou kunnen doen met de groepscursus, of dat individuele therapie beter past.

Wat andere mensen zeggen over het volgen van een groepscursus bij ons.

laura (30 jaar)

Super fijne stem heeft Bea en na de cursus ben ik geheel ontspannen naar huis gegaan.

Stef (31 jaar)

Bij deze ontspanningscursus kom ik helemaal tot rust en vergeet ik alles om mij heen. Ik kan het ook thuis oefenen als ik gestresst ben.

Sharona (30jaar)

Hele fijne groepsles. Bea doet het heel goed. Fijne stem en rustgevend.

Opzet en kosten

Deze cursus wordt gegeven door onze slaapoefentherapeut Bea.

Bea is inmiddels 11 jaar oefentherapeut waarvan 8 jaar gespecialiseerd in slaap voor alle leeftijden. Ze volgt ieder jaar bij- en nascholing en haar agenda is voor 75procent gevuld met mensen met slaapproblemen. Je krijgt dus een therapeut met veel ervaring op het gebied van slaap.

 

De cursus bestaat uit 5 x een les van 50 minuten. Deze therapie wordt nog niet vergoed door de zorgverzekeraar, maar bevat veel mooie kennis en oefeningen.

 

Voor deze cursus betaal je vooraf 137,- Je ontvangt een betaallink en factuur van te voren.

 

Hiervoor werk je 5 weken aan je slaap en krijg je 5 hele mooie lessen vol met uitleg over hoe slaap werkt. Aan bod komt verder;  slaap hygiëne, slaaprestrictie , ontspanningsoefeningen gericht op in- en doorslaapklachten en voor verdieping van de slaap, ACT ( acceptence commitment therapie) en CGT (cognitieve gedragstherapie).ACT en CGT gaan over hoe we denken en omgaan met slaap en gedachten.

 

DATA en tijden.

Cursus Eindelijk slapen, vindt plaats op

 

  • woensdag 8,15,22,29 november en 6 december 2023 om 19.00

 

Heb je interesse? stuur mij dan een bericht naar bea@oefentherapieommoord.nl of gebruik de knop van het contactformulier hier rechts op deze website.

Hopelijk tot snel!